Samostalni sindikat đačkih i studentskih domova Crne Gore

Susreti zaposlenih u J U domovi učenika i studenata Crne Gore, Sutomore 2011 g

I ove godine Republički odbor sa Osnovnim organizacijama sindikata domova u Crnoj Gori, organizuje tradicionalne susrete svojih zaposlenih, uz sportsko i zabavno druženje, po prvi put takmičarskog karaktera, uz rekreativne mogućnosti  sunčanja i kupanja na moru dana 02 i 03 jula 2011 god.

02. 07. 2011 god.

do 12 h / prijem i smještaj u Domu solidarnosti /

11 – 14 h  / takmičenje kuvara u spremanju jela ( pasulj prebranac, gulaš … ) /

14 – 15 h  /ocjenjivanje jela, degustacija istih – ručak /

15 – 18 h /takmičenje u sportskim disciplinama (basket; odbojka, pikado, šah …)

18 –  20 h / takmičenje kuvara u pripremi eksponata – švedski sto/

20 – 21 h /ocjenjivanje i kolektivna degustacija eksponata uz uručivanje nagrada i priznanja takmičarima /

21 – 24 h / koktel , ples i druženje uz zabavni program /.

03. 07. 2011 g

8 – 10 h doručak

10 – 12 h razduživanje i vraćanje ključeva od soba. Povratak kućama prema pojedinačnim programima.

Prijavljivanje učešća za pojedina takmičenja na  tel-fax 020 237 796 ili mail – mkaludjerovic@gmail.com,  do 25. 07. 2011 god.

Potrebne namirnice i uslove za takmičenje, priprema organizator, a učesnici sportsku opremu.  Kuvari mogu da koriste svoje začine kao i ev. posebne namirnice za svoje eksponate, kod dekora švedskog stola.

Poželjno je učešće najvišeg broja zaposlenih u JU, sa svojim rukovodstvima, a očekuje se prisustvo od 80 – 100 osoba.

Dom solidarnosti u Sutomoru, stavlja na raspolaganje kompletan objekat 24 h, sa preko 200 ležaja (apartmani, dvokrevetne i trokrevetne sobe), sa svim pratećim sadržajima (kuhinja, restoran, terasa za koktel i zabavno veče, sportski tereni), po cijeni od 10 eura za nićenje, uz povoljnost odloženo plaćanja.

Troškove prevoza, noćenja,  pića  i dijela namirnica snose osnovne sindikalne organizacije domova prema svojim mogućnostima i broju učesnika.

Organizator će uz prisustvo predstavnika učesnika formirati komisije za sprovođenje i ocjenjivanje takmičara i odrediti propozicije sa kojima će biti javno upoznati svi takmičari prije takmičenja.

Organizator zadržava pravo eliminacije takmičara koji nije zaposlen u našim JU.

Dođite da se družimo, a najveća nagrada svima nama, biti će naše zajedničko UČEŠĆE I DRUŽENJE.

Republički odbor SSĐSDCG

Kaluđerović Marko – predsjednik

Preuzmite dokument u pdf verziji: Susreti zaposlenih u JU domovi ucenika i studenata Crne Gore