Samostalni sindikat đačkih i

Ministarstvo prosvjete i sporta
n/r Ministru g. Slavoljubu Stijepoviću

Poštovani ministre,

Republiči odbor Samostalnog sindikata đačkih i studentskih domova Crne Gore je na svojoj sjednici 23.11. 2011 g. razmatrao ekonomsko-socijalni položaj, oko 250 uposlenih u studentskim i đačkim domovima u Crnoj Gori.

Cijeneći težak ekonomsko-socijalni položaj svih zaposlenih u javnom sektoru i specifičnost poslova koje obavljaju zaposleni u domovima, a koji imaju proizvodno-uslužni karakter, nalazimo za shodno da Vam predložimo održavanje sastanka gdje bi zajednički doprinijeli iznalaženju racionalnih mogućnosti za povećanju zarada i poboljšanje uslova življenja za svoje zaposlene.

Republički odbor izražava uvjerenje i spremnost maksimalne posvećenosti zaposlenih u JU Domova učenika i studenata u Crnoj Gori, da budu aktivni učesnici u kreiranju poboljšanja učeničkog i studentskog standarda.

Nadamo se daćete izdvojiti malo vremena sa saradnicima za ovaj prijedlog,

U prilogu zahtjeva dostavljamo Vam izvod iz Zapisnika sa sjednice Republičkog odbora našeg granskog sindikata.

Sa poštovanjem,

Predsjednik Republičkog odbora